Abonē e-avīzi "Bauskas Dzīve"!
Abonēt

Reklāma

Pasts “uz stundu” būs arī Pilsrundālē

No šī gada aprīļa beigām paredzēts mainīt Pilsrundāles pasta nodaļas darbības modeli un darba laiku. Šis modelis jau ieviests citur Bauskas novadā un ir zināms – viena stunda katru darba dienu. Uzņēmuma “Latvijas pasts” pārstāve Vineta Kļaviņa atklāja, ka no 28. aprīļa Pilsrundālē visi pasta pakalpojumi būs pieejami katru dienu, izņemot sestdienas un svētdienas, no plkst.10 līdz 11 līdzšinējā pasta nodaļas atrašanās vietā Pilsrundālē 1. Vietējie iedzīvotāji var izvēlēties pakalpojumus saņemt pie pastnieka savā dzīvesvietā.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.
Pilsrundāles iedzīvotājiem jārēķinās, ka pēc mēneša pasta nodaļa strādās tikai vienu stundu dienā. Foto: Ivars Bogdanovs.

V. Kļaviņa norādīja, ka Pilsrundālē esošā pasta nodaļa uzņēmumam radījusi ikgadējos zaudējumus vairāk nekā 5900 eiro apmērā, šī iemesla dēļ arī mainīts pasta nodaļas darbības modelis.

“Latvijas pasta” pārstāve uzsvēra, ka jau šobrīd ikvienam ir plašas iespējas saņemt nepieciešamos pasta pakalpojumus arī pie pastnieka tieši savā dzīvesvietā. Pastnieks klienta dzīvesvietā nodrošina tos pašus pakalpojumus, kas pieejami pasta pakalpojumu sniegšanas vietā: vēstuļu korespondences un pasta paku sūtījumu piegādi, pieņemšanu un nosūtīšanu, pastmarku un aplokšņu iegādi, preses izdevumu abonēšanu, naudas pārvedumu un pensijas saņemšanu, komunālo un citu rēķinu apmaksu, iemaksas PNS kontā, komercpreču iegādi u.c.

Ar pastnieka starpniecību Pilrundāles iedzīvotājiem iespējams saņemt arī skaidras naudas izmaksu no PNS konta. Šo un pārējos pastnieka pakalpojumus dzīvesvietā iespējams saņemt, iepriekš sazinoties ar Latvijas Pasta Klientu centru pa tālruni: 27008001 vai 67008001.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Saņemot aicinājumu par reģistrēta sūtījuma izņemšanu, iedzīvotājiem ir iespēja pieteikt sūtījuma bezmaksas saņemšanu Pilsrundāles pasta pakalpojumu sniegšanas vietā, iepriekš zvanot pa tālruni 67008001, 27008001 un norādot datumu, kurā klients vēlas saņemt sūtījumu. Savukārt, apmeklējot pasta centru Bauska Slimnīcas ielā 9a, sūtījumu saņemšana bez iepriekšēja pieteikuma iespējama pirmdienās–piektdienās no plkst.8 līdz 18 un sestdienās no plkst.8 līdz 13.

Pilsrundāles iedzīvotāji par pasta pakalpojumu saņemšanas iespējām no 2022.gada 28.aprīļa tiks informēti ar īpašiem paziņojumiem savās pastkastītēs, sākot ar 30.martu.

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Komentāri (4)

  1. Kā vienmēr nav rentabli.Kā tad……. Vieglāk ir nolikvidēt .Pateikt ka būs vienu stundu un, ka pie pastnieka visu varēs samaksāt,tik neviens nepasaka ka maksa par pakalpojumu ir Oj.cik augsta.Var jau teikt cilvēki apmierināti citur,bet nav jau varianti,jo Pasta vadība neredz ne pastniekus.ne klientus,viņi ir ļoti tālu no cilvēkiem.tik peļna interesē

    10
    1
  2. Ir pienācis Laiks atteikties no Krievu mēles darba vietās, Latvieti parādi ka nebūsi Lojāla cūka.

  3. Kāpēc Anglijā nevienu netraucē krievu,latviešu un tt. valoda ? Bet tikai pie mums dažu labu indivīdu traucē viss. Bet kādā valodā tagad runāt ar ukraiņiem?

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
BauskasDzive.lv komanda.