Abonē e-avīzi "Bauskas Dzīve"!
Abonēt

Reklāma

Baušķenieks Armands Rutkovskis radījis grupas «Citi zēni» dziesmas «Eat your salad» pirmo versiju

«Eat Your Salad» – šo dziesmu «Eirovīzijas» nacionālajā atlasē «Supernova» finālā sestdien dziedās grupa «Citi zēni», bet dziesmas pirmo versiju radījis baušķenieks Armands Rutkovskis.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.
Armands Rutkovskis Foto: muzikaspasaule.lv

Mūzikas producents Armands Rutkovskis ar grupu «Citi zēni» sadarbojas ne pirmo reizi. «Varu teikt, ka grupai ir grandiozi plāni, kam noteikti sekos arī panākumi. Ja runājam par «Supernovu», tad mums bija kopīgas dziesmu rakstīšanas nometnes, kurās es biju uzaicināts kā mūzikas producents. Mēs tur kopā bijām četri producenti. Katrs strādāja savā istabā un veidoja dziesmu. «Eat your salad» dziesmas pirmo versiju izveidoju es. Kopā šai dziesmai bija trīs versijas. Prieks, ka dziesma skan visā pasaulē,» saka A. Rutkovskis, «zinu, ka puišiem ir svarīgs šovs un viņi vēlas, lai skatītāji nenovērš acis no šova, viņi pie tā strādā. Prieks par panākumiem!»

Dziesma “Eat Your Salad” ir raisījusi rezonansi pasaules mērogā ar veidu, kā tajā pasniegta zaļā dzīvesveida tēma. Jau pirmajās astoņās dziesmas sekundēs izteikts tās moto, kuru savos TikTok video lietojuši vairāk nekā 4000 cilvēku.

@spiritualdogmom

a great day to be a bisexual vegetarian #wlw #lgbtq #vegetarian

Saturs turpināsies pēc reklāmas.
♬ Eat Your Salad by Citi Zēni – the.allegra
@breadyornott

#lgbtq #🌈 #eatyourvegetables ♬ Eat Your Salad by Citi Zēni – the.allegra

@steffslays

Reply to @hot.mf.aka.janna can i go now? lol ♬ Eat Your Salad by Citi Zēni – the.allegra

“Neviens to negaidīja, ka mūsu pirmā dziesma angļu valodā piesaistīts vairāk nekā 30 miljonus skatījumu TikTok platformā un vēl simtiem tūkstošus YouTubeSpotify un citur. Tas ir patīkams pārsteigums un cerams – spēcīgs pieteikums mums doties pārstāvēt Latviju Eirovīzijā,” par dziesmas «Eat your salad» straujajiem panākumiem izsakās grupas «Citi zēni» muzikālais producents Roberts Memmēns.

Sestdien, 12. februārī, notiks Latvijas Televīzijas dziesmu konkursa «Supernova 2022» fināls. «Supernovas» pusfināla tiešraidē skatītāji un žūrija lēma, ka finālā piedalīsies Aminata, «Bermudu divstūris», «Bujāns», «Citi zēni», Elīna Gluzunova, «Inspo», Linda Rušeniece, «Mēs jūs mīlam», Miks Galvanovskis un RAUM.

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Komentāri (3)

  1. Ļoti lipīgs meldiņš, patiešām forša dziesma, kas aizgājusi pasaulē. No Armanda gan jau vēl sagaidīsim kādus grāvējgabalus! Prieks par talantu!

    11
  2. Es arī pamēģināju pagrozīties pie sākuma akordiem un nekāda vaina. Feina dziesma,lai puišiem veicas tikt uz Eirovīziju,lai neaizsūta kaut kadus ākstus. Par Armandu arī prieks! Talantīgs mākslinieks! Super!

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
BauskasDzive.lv komanda.