Abonē e-avīzi "Bauskas Dzīve"!
Abonēt

Reklāma

Policijas reidos Bauskas novadā fiksē ātruma pārsniegšanu, drošības jostu ignorēšanu, braukšanu bez tiesībām

Šonedēļ Bauskas novadā Valsts policija veikusi sešus satiksmes uzraudzības reidus, fiksējot vairākus satiksmes noteikumu pārkāpumus, portālu informēja Valsts policijas pārstāve Rūta Strautniece.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Viņa atklāja, ka otrdien, 24. septembrī septembrī Iecavā, Sila ielā reida laikā tika apturēti 15 transportlīdzekļi un konstatēti trīs pārkāpumi – viens par transportlīdzekļa vadīšanu bez tiesībām, viens par vadīšanu bez medicīniskās izziņas un viens par vadīšanu ar tiesībām, kurām beidzies derīguma termiņš.

Dienu vēlāk, 25. septembrī, policija pārbaudīja autobraucējus Uzvaras ielā Bauskā. Kopumā tika apstādināti 14 transportlīdzekļi, viens vadītājs tika pieķerts, vadot transportlīdzekli alkohola reibumā.

Ceturtdien, 26. septembrī, policija pievērsa uzmanību satiksmes dalībniekiem Iecavā, Pārupes ielā. R. Strautniece pastāstīja, ka reida laikā te pārbaudīti 15 transportlīdzekļi un konstatēti trīs pārkāpumi – visi par drošības jostu nelietošanu.

    Tajā pašā dienā Bauskā, Elejas ielā veikts vēl viens satiksmes uzraudzības reids, kura laikā tika pārbaudīti 10 transportlīdzekļi un konstatēti divi pārkāpumi par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Savukārt Uzvaras ielā Bauskā apturēts 21 transportlīdzeklis un piefiksēti pieci pārkāpumi, no kuriem četri par drošības jostu nelietošanu un viens par transportlīdzekļa vadīšanu bez tiesībām.

    Līdzīgi raksti

    Reklāma

    Atbildēt

    Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

    Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

    Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

    Ar cieņu,
    BauskasDzive.lv komanda.