Abonē e-avīzi "Bauskas Dzīve"!
Abonēt

Reklāma

Novusā izspēlē vēl trīs turnīrus

Mežotnes pagasta daudzfunkcionālajā centrā «Strēlnieki» izspēlēti vēl trīs novusa turnīri. Apmeklējums gan pagaidām ir nedaudz mazāks kā bija citus gadus Bauskas stadiona manēžā, bet prasmīgākie turpina izbaudīt nedēļu nogales.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Par rezultātiem informē sacensību organizators Aldis Pavilons. Vispirms, 14. septembrī notika Codes pagasta kausa izcīņa. Piedalījās 26 spēlētāji. Pirmo trīs vietu ieguvējiem pa 16 punktiem, uzvarētājus noskaidroja pēc papildrādītājiem – uzvarēja Ainis Bilinskis no Ķekavas, otrais Raimonds Smalkais no Bauskas un trešais Pēteris Simsons no Bauskas. Pirmajā sešiniekā iekļuva Salvis Dumbrovskis, kuram šogad ir laba sezona, Oskars Sirmelis un Staņislavs Bednarčiks. Dāmām labākā Māra Pavilone no Mežotnes pagasta, otrā Inese Jākoba no Bauskas.

Nākamajā dienā, 15. septembrī, aizvadīta Gailīšu pagasta kausa izcīņa. Šoreiz piedalījās 36 spēlētāji. Pirmajās vietās pēdējā laika līderi – uzvarēja Eduards Lauks no Bauskas, otrais Aldis Pavilons no Mežotnes pagasta un trešajā vietā Edgars Namiķis no Bauskas. Sešiniekā iekļuva Pēteris Simsons, Staņislavs Bednarčiks un Oskars Sirmelis. Dāmām šoreiz bija nopietna cīņa – sešu spēlētāju konkurencē labākā bija Māra Pavilone, otrā Kristīne Patmalniece no Gailīšu pagasta un trešā Inese Jākoba.

Visbeidzot, 22. septembrī notika Raimonda Lineja kausa izcīņa novusā. Šoreiz piedalījās 24 spēlētāji. Uzvarēja Eduards Lauks, otrais Aldis Pavilons, trešais Staņislavs Bednarčiks. Sešiniekā iekļuva Vilnis Pelcers, Pēteris Simsons un Salvis Dumbrovskis. Dāmām atkal labākā bija Māra Pavilone, otrā Inese Jākoba.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Sacensību organizators A. Pavilons informēja, ka tagad novusa turnīros būs pauze, jo Bauskas pilsētas stadiona manēža vēl aizvien nav pieejama sacensībām un nav precīzi zināms, kad varēs atsākt turnīrus.

Foto: Jānis Jegorovs

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Komentāri (7)

  1. Sacensību organizators A. Pavilons informēja, ka tagad novusa turnīros būs pauze, NU kā nu KĀ mēs TO PĀRDZĪVOSIM?….Tad sākat treneties,bet ne rīkot savā 10 cilvēku pulkā turnīrus katru nedēļu,kurus finansiāli nodrošina no maniem nodokļiem. Ļoti ceru,ka jaunajai Bauskas novada sporta vadībai atvērsies acis un tiks izbeigta vienas,novusa grupiņas īpašais naudas atbalsts. Cik Bauskā nodarbojas ar basketbolu,fitnesu,nūjošanu? Vairākas reizes vairāk cilvēku nekā novusā!!! Kāpēc citiem sporta veidiem ik nedēļu netiek finasiāli atbalstīti turnīri? Ar ko tas novuss ir īpašāks par citiem sporta veidiem,kuriem ir panākumi Latvijas,Pasaules līmenī,bet labākais Bauskas novusists pat nevar iekļut Latvijas 150 labāko spēlētāju sarakstā?

    5
    6
  2. Raimonda Lineja kausa izcīņa novusā piedalijās tikai divas dāmas,kam tad atdevāt balvu par trešo vietu,kura pirkta par Bauskas naudu? Kaut kādīgi ļoti bieži reālais dalīnieku skaits atšķiras no protokolos sarakstīto skaito?

    4
    5
  3. Ir arī citi viedokļi un zināšanas. Bauskas novusists Eduards Lauks ir pēc reitinga ,ja nemaldos 25 Latvijā. Vilnis Pelceris ir Latvijas čempions individuāli novusā. Vīri pagājušajā 2023.gadā izcīnīja 1 vietu otrajā līgā un tika uz pirmo līgu.

    9
    1
  4. draugi, nav svarīgi kas spēlē novusu , kurš uzvar un kurš var visas ripiņas ar 1 sitienu iesist lūzā..Vērtīgākais novusā ir tas cilvēks, kurš pēc spēles beigām , NOVUSA GALDU spēj uznest 9. stāvā , kad nestrāda lifts. Bismallah…P.S. Es parasti nesu kijas vai kauliņu kulīti, turklāt SMAGI STENOT NO PIEPŪLES, ..vnk gribas lai kāds pažēlo…

  5. Novusists-bet prasmīgākie turpina izbaudīt nedēļu nogales. Kas notiek? Novusisti nedēļas nogalēs satiekas iedzer aliņu,uzpīpē…pie reizes uzspēlē novusu,sadala savā starpā balvas…kāpēc citiem sporta veidiem tas liegts,jo mums pasaka nav naudas turnīriem,bet novusam atrodas???

  6. Nu jauki, ka cilvēki atpūšās , bet es neredzu jēgu turnīru nosaukumiem ar pagasta pieminēšanu , ja tāpat piedalās no visiem pagastiem. Tad jau loģiskāk to būtu nosaukt par Bauskas novada turnīra pirmo kārtu, otro kārtu utt.

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
BauskasDzive.lv komanda.