Abonē e-avīzi "Bauskas Dzīve"!
Abonēt

Reklāma

Rundālē svētdien notiks latviski dziedošā japāņa Masaki Nakagava koncerts

Svētdien, 29. septembrī, pulksten 18 Rundāles Multifunkcionālā centra zālē norisināsies filmas par Masaki Nakagavu pirmizrāde un koncerts.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Rundāles multifunkcionālā centra kultūras darba organizatore Lilita Lauskiniece pavēstīja, ka pasākumā būs iespējams redzēt daļu no dokumentālās filmas, kas tapusi par Latvijā labi zināmo japāni Masaki Nakagavu, kā arī klausīties viņa latviešu valodā izpildītajās dziesmās.

L. Lauskiniece atzīst, ka pārsteidzoši ir tas, cik ļoti Masaki patīk Latvija – viņš ir ārkārtīgi sirsnīgs un cieņpilns pret mūsu valsti. Sadarbība ar viņu aizsākusies pagājušā gada sākumā, kad viņa aicināja Masaki uzstāties kultūrtelpā «Mežotnes baznīca», kur tika aizvadīts skaists koncerts kopā ar grupu «Apvedceļš». Apmeklētāju atsaucība toreiz esot bijusi ļoti liela – arī tur, tāpat kā citviet Latvijā, kur japānis viesojies, tika filmēti dokumentālās filmas fragmenti.

Pasākuma organizatorei ar Masaki esot izveidojusies ļoti laba sadarbība. Viņa atzīmē, ka Masaki ar savu mīlestību pret Latviju, tās tradīcijām, mūziku, paražām un visu, kas ar mūsu zemi saistīts, ir ļoti popularizējis Latviju gan ārzemēs, gan tepat mūsu valsts robežās. Cilvēki interesi par pasākumu ir izrādījuši, tāpēc pasākums solās būt apmeklēts un sirsnīgu emociju piepildīts.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Rezervēt vietu pasākumā iespējams, sazinoties ar L. Lauskinieci pa tālruni 26524190, un ieejas maksa ir 10 eiro.

Foto: No albuma

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
BauskasDzive.lv komanda.