Abonē e-avīzi "Bauskas Dzīve"!
Abonēt

Reklāma

Iecerēts veidot Bauskas novada Ziemassvētku dāvanu katalogu; aicina pieteikties informācijas ievietošanai

Bauskas novada Uzņēmējdarbības un kompetenču attīstības centrs aicina vietējos mājražotājus, amatniekus un radošus cilvēkus piedalīties Ziemassvētku dāvanu elektroniskā kataloga veidošanā. Katalogā tiks apkopoti Bauskas novadā radītie produkti un pakalpojumi, ļaujot iedzīvotājiem iegādāties unikālas, vietējās Ziemassvētku dāvanas bez nepieciešamības doties uz fiziskiem veikaliem, portālu informēja Bauskas novada Uzņēmējdarbības un kompetenču attīstības centrā.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Katalogs kalpos kā ideju un informācijas avots ne tikai novada iedzīvotājiem, bet arī citiem interesentiem, kas šajā laikā lūko pēc svētku dāvanām saviem mīļajiem.

Piesakot savu produktu vai pakalpojumu, uzņēmējiem būs iespēja reklamēt savu piedāvājumu plašākai auditorijai, kā arī veicināt pārdošanu, jo katalogs tiks izplatīts dažādos kanālos.

Lai piedalītos, interesentiem līdz 18. oktobrim jāiesniedz pieteikuma anketa, kurā jānorāda sava informācija, produkta vai pakalpojuma apraksts, cena, vai produkts ir piegādājams ar pakomāta starpniecību, tāpat jāaugšupielādē vismaz trīs kvalitatīvas fotogrāfijas ar izšķirtspēju ne mazāku par 2 MB.

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
BauskasDzive.lv komanda.