Abonē e-avīzi "Bauskas Dzīve"!
Abonēt

Reklāma

Rīgā degvielas cenas kāpj, bet Viļņā un Tallinā izmaiņas ir nelielas

Pagājušajā darba nedēļā Rīgā degvielas cenas palielinājās, tikmēr Viļņā un Tallinā degvielas cenām izmaiņas bija nelielas, liecina aģentūras LETA apkopotie dati.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Darba nedēļas beigās augstākā benzīna cena bija Tallinā, seko Rīga un Viļņa. Savukārt dīzeļdegviela visdārgākā bija Rīgā, seko Tallina, bet vismazāk dīzeļdegviela darba nedēļas beigās maksāja Viļņā.

Rīgā “Circle K” degvielas uzpildes stacijā Krasta ielā 95.markas benzīna cena nedēļas laikā palielinājās par 6,8% un piektdien maksāja 1,514 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena kāpa par 5,4% un piektdien maksāja 1,494 eiro par litru.

Viļņā “Circle K” degvielas uzpildes stacijā Savanorju prospektā 95.markas benzīna cena saglabājās stabila un piektdien maksāja 1,429 eiro par litru. Savukārt litrs dīzeļdegvielas piektdien maksāja 1,399 eiro, kas ir par 0,7% mazāk nekā pirms nedēļas.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Tallinā “Circle K” uzpildes stacijās piektdien 95.markas benzīna cena nedēļas laikā samazinājās par 0,6% un piektdien maksāja 1,569 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena nemainījās un piektdien maksāja 1,449 eiro par litru.

Autogāzes cena Rīgā, salīdzinot ar iepriekšējo nedēļu, palielinājās par 14% un piektdien maksāja 0,815 eiro par litru. Tikmēr Viļņā un Tallinā autogāzes cenas saglabājās stabilas un piektdien attiecīgi maksāja – 0,719 eiro un 0,68 eiro par litru.

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
BauskasDzive.lv komanda.