Abonē e-avīzi "Bauskas Dzīve"!
Abonēt

Reklāma

BNKS paaugstina maksu par rēķina piegādi

No šī gada 1. oktobra mainījusies maksa par pašvaldības uzņēmuma SIA “Bauskas novada komunālserviss” rēķinu piegādi papīra formātā. Maksa paaugstināta līdz 2,06 eiro ar PVN (iepriekš 1,42 eiro ar PVN), portālu informēja uzņēmumā.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Šīs izmaiņas saistītas ar pieaugošajām rēķinu piegādes izmaksām. Uzņēmums aicina savus klientus atteikties no papīra rēķinu saņemšanas, izvēloties videi draudzīgākus risinājumus – reģistrēties kādā no klientu pašapkalpošanās portāliem vai pieteikties rēķinu saņemšanai e-pastā. Tas ir ne tikai izdevīgāks, bet arī ērtāks veids, kā pārvaldīt savus rēķinus un samazināt izmaksas.

Jāatgādina, ka SIA “Bauskas novada komunālserviss” piedāvā iespēju klientiem veikt norēķinus un pārvaldīt savus rēķinus pašapkalpošanās portālos:

mans.bnks.lv – šis ir uzņēmuma oficiālais klientu pašapkalpošanās portāls, kur var apskatīt rēķinus, nodot skaitītāju rādījumus un veikt maksājumus;

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

bill.me – alternatīva platforma rēķinu apmaksai un pārvaldībai.

Foto:BNKS

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Komentāri (8)

  1. Kāpēc BNKS man rēķinu par siltumu liek e-pastā un vēl pastkastītē dubultai droišībai.

  2. Bet e-rēķins arī par maksu -1.50 eiro!!!No 01. jūnija!!!Apzīmēts kā”norēķinu konta administrēšana”.Šāds termins tikai bankām.BNKS sagājis sviestā.

    3
    1
  3. Bnks rēķinu maksāšanas kase(es) likvidētas? Atcerieties bnks darbus un nedarbus ievēlot bnks priekšniekus, jeb deputātus, kas veidos jauno novada vadību.

  4. bnks ņirgājas par iedzīvotājiem tāpat kā visi Latvijā, kam ir iespēja apčakarēt iedzīvotājus. Tas Latvijā tiek uzskatīts par normu politiskajā līmenī jau daudzus gadus, kā rezultātā tuvojas fiasko.

  5. Par elektroniski piestàdìtiem rèķiniem bnks ņem 1.5 eiro no jùlija mèmeśa tipa par konta administre§anu pareiziniet ar klientu skaitu sanàk skaisti tùkstośi €€€€€€€€

    1
    1
  6. Pieprasiet veikalā čeku par čeka izdrukāšanu un samaksājiet par čeka čeku 2 eiro.

  7. Kāpēc komunālajā rēķinā nav uzrādīts BNKS darbinieku izlietotais tuaketes papīrs? Nav nekādas epidemioloģiskās kārtības!

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
BauskasDzive.lv komanda.