Abonē e-avīzi "Bauskas Dzīve"!
Abonēt

Reklāma

VIDEO: Bauskas 2. vidusskolas 80 gadu jubilejā sarūpē īpašu dāvanu

Pagājušajā sestdienā Bauskas 2. vidusskola pulcēja bijušos darbiniekus, absolventus un visus, kuri saistīti ar šo skolu, lai kopīgi atzīmētu mācību iestādes 80 gadu jubileju. Salidojums kļuva par lielisku iespēju atkalredzēties, dalīties atmiņās un svinēt skolas nozīmīgo lomu daudzu cilvēku dzīvēs.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Bauskas 2. vidusskolas 80 gadu jubilejas svinībās īpašu sveicienu bija sarūpējusi izglītības iestādes vecāku biedrība “Iniciatīvu centrs”, dāvinot pārsteigumu – skolas jubilejas filmu.

“Lai katrs skolēns un skolotājs iedvesmojas no pagātnes sasniegumiem un turpina veidot spožu nākotni. Veiksmi un jaunus panākumus!” novēlēja vecāku biedrība.

Biedrība izsaka pateicību par atbalstu filmas tapšanā skolas direktorei Verai Grigorjevai, kā arī Bauskas novada domes priekšsēdētājam Aivaram Okmanim un skolas vadības komandai – Ivetai Jabločkinai, Valērijam Jurčenokam, Jutai Gaiķei, Ingai Golovčanskai, Natālijai Matuļevičai. Tāpat savu ieguldījumu devusi skolēnu pašpārvalde, skolas padome, visi skolotāji un skolēni. Filma sagatavota sadarbībā ar studiju “Vita Art” un Mārci Pļaviņu.

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
BauskasDzive.lv komanda.