Abonē e-avīzi "Bauskas Dzīve"!
Abonēt

Reklāma

Policija pastiprina uzraudzību Plūdoņa ielā Bauskā; autovadītājus soda par ceļa zīmes ignorēšanu

Pēc satiksmes organizācijas izmaiņām Kalna ielā Valsts policija pastiprinājusi uzraudzību Plūdoņa ielā Bauskā. Izmaiņas prasījušas autovadītājiem pielāgoties jaunajiem noteikumiem, bet policijas satiksmes uzraudzības reidi apliecina, ka autovadītāji bieži vien pārkāpj ceļu satiksmes noteikumus (daudzi joprojām veic kreiso pagriezienu no Kalna ielas uz Plūdoņa ielu).

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Valsts policijas pārstāve Rūta Strautniece informēja, ka 18. un 20. oktobrī Plūdoņa ielā bijuši četri satiksmes uzraudzības reidi, kuru laikā pārbaudīti 95 transportlīdzekļi. Piemēram, 18. oktobrī veikti trīs reidi, kuros apturēti 77 transportlīdzekļi, fiksējot 9 pārkāpumus- 6 saistīti ar drošības jostu nelietošanu, divi par ceļa zīmes neievērošanu un viens par telefona lietošanu pie stūres.

Savukārt svētdien, 20. oktobrī, Plūdoņa ielā Bauskā pārbaudīti 18 transportlīdzekļi, konstatējot astoņus pārkāpumus, no kuriem 6 bija par ceļa zīmes neievērošanu un divi par drošības jostas nelietošanu.

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Komentāri (8)

  1. Un tad, kad kāds taisās griezties pa kreisi no Kalna ielas uz Rīgas ielu un gaida, tad vesela virkne pa labo pusi vālē pāri “saliņas” apzīmējumam pie autobusu pieturas, ko darīt ir aizliegts!!! Priekš kam tur vispār pie tās autobusu pieturas vajadzēja “saliņu” un vienu joslu, ja tālāk aiz Rīgas ielas un uz tilta ir divas joslas? Kaut kāds ārprāts šī jaunā satiksmes organizācija!!! Bez prāta un loģikas!!!

    41
    1
  2. Šīs bērna līmeņa intrigas. Uzliek zīmi un uzreiz soda kā pasaules noziedzniekus. Lai policisti stāv krustā un rāda jauno kārtību, ka nevar nogriesties, bet nē. Sodīs , jo ir noķēruši gadsimta pārkāpēju…..

    28
  3. Vai tiešām uzreiz bija jāliek sods? Cilvēki , kuri 20 gadus ir griezušies pa kreisi, to reizēm darīs automātiski…Policija taču ir, lai palīdzētu, atgādinātu!

    28
  4. Pagājušās nedēļas nogalē bija uzmanīgi jānogriežas no Kalnas ielas pa labi uz Plūdoņa ielu.Bija izveidojusies rinda,kura gaidīja policijas sodīšanu.Konkrētāk trīs mašīnas.

  5. Lai uzliek tādu aizlieguma zīmi, kas ir labi redzama un augstāk piestiprināma, nevis tik zemu un vēl pagaidu zīme.

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
BauskasDzive.lv komanda.