Abonē e-avīzi "Bauskas Dzīve"!
Abonēt

Reklāma

Biedrība “Laiks jauniešiem” sadarbībā ar Latvijas Futbola federāciju iekļaujas sociālajā akcijā “Futbols MŪS vieno!”

Biedrība «Laiks jauniešiem», saņemot nozīmīgu Latvijas Futbola federācijas atbalstu, organizēja integrācijas un saliedēšanās pasākumu jauniešiem «Futbols MŪS vieno!», kas norisinājās vakar un aizvakar, 21. un 22. novembrī.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Akcijā abas organizācijas bērniem un jauniešiem deva iespēju bez maksas apskatīt Polijas galvaspilsētu Varšavu, kā arī vakarpusē doties atbalstīt Latvijas futbola izlasi pārbaudes spēlē pret Polijas izlasi. Mačs norisinājās iespaidīgajā Varšavas Kazimira Gorska Nacionālajā stadionā, kurā ietilpība ir 58 145 skatītāju vietas, bet diemžēl noslēdzās ar Latvijas izlases zaudējumu 0:2, «Bauskas Dzīvi» informē biedrības «Laiks jauniešiem» valdes priekšsēdētājs Gints Jankovskis.

Jaunatnes organizācija “Laiks jauniešiem” ikdienā strādā ar sociāla riska un ielu jauniešiem Bauskas novadā, realizējot mentoru atbalsta programmu “MĒS – JAUNIEŠIEM”. G. Jankovskis skaidro: «Šīs programmas ietvaros vēlējāmies jauniešiem sniegt iespēju aplūkot citu valsti, iegūt jaunus iespaidus, tīkloties un sadarboties. Ikdienā organizējam dažādus iekļaušanas un saliedēšanās pasākumus un jāatzīmē, ka futbols ir viens no mūsu īpašākajiem sporta veidiem, tādējādi arī izveidojot lieliskas sadarbības iespējas. Pasākuma laikā jaunieši pildīja dažādus uzdevumus, kas turpmāk var sekmēt iekļaušanas prasmes un pilnvērtīgu attīstību.»

Latvijas futbola federācija atzīmē, ka šajā braucienā sadarbībā ar biedrību “Laiks jauniešiem” un citām organizācijām izvirzīti 40 jaunieši, kuri pēdējā laikā ir izrādījuši savu aktīvu līdzdalību, apmeklējot dažādus pasākumus un sadarbojas ar iesaistītajām pusēm. Jauniešiem līdzi braucienā devās daži biedrības “Vilku spēks” futbola līdzjutēji, biedrības “Laiks jauniešiem” mentori, biedri un biedrības “Resilences centrs” mentore Elizabeta Marta Heinsone, kura palīdzēja pasākuma organizēšanā un sniedza dažāda veida atbalstu mentoriem un jauniešiem.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Kā vēsta G. Jankovskis, šī nav pirmā akcija, kuru kopā organizē “Laiks jauniešiem” un Latvijas Futbola federācija, jo pagājušajā gadā jauniešiem tika dota iespēja bez maksas doties uz  Rīgu, lai apmeklētu un pašiem uzspēlētu futbolu “Playoff Arena”.

Foto: no biedrības “Laiks jauniešiem” albuma.

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Komentāri (1)

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
BauskasDzive.lv komanda.