Abonē e-avīzi "Bauskas Dzīve"!
Abonēt

Reklāma

Notiks LTRK Zemgales biznesa forums

Šodien Aizkraukles novadā Likteņdārza “Saieta namā” plkst.13 notiks Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras (LTRK) Zemgales biznesa forums “Uzņēmējdarbības attīstības iespējas reģionos”, aģentūru LETA informēja rīkotāji.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Biznesa forumā klātesošos uzrunās Zemgales plānošanas reģiona izpilddirektors Valdis Veips, LTRK prezidents Aigars Rostovskis un Aizkraukles novada domes priekšsēdētājs Leons Līdums (LA/VP).

Ar uzņēmējdarbības atbalsta pasākumiem Zemgales plānošanas reģionā iepazīstinās Mairita Pauliņa, bet par Latvijas tautsaimniecību, tās izaugsmi un prognozē, stāstīs Latvijas Bankas Monetārās politikas pārvaldes Makroekonomikas analīzes daļas galvenā ekonomiste Daina Paula.

Tāpat forumā “Reģionālās investīciju bankas” mazo un vidējo uzņēmumu virziena vadītāja Lilita Čebotarenoka iepazīstinās ar uzņēmējiem aktuālo kreditēšanas un finansējuma pieejamību un SIA “IMIga” valdes priekšsēdētāja un līdzīpašniece Ingūna Grandāne dalīsies uzņēmējdarbības pieredzē.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Biznesa foruma otrajā daļā norisinās diskusija par foruma pirmajā daļā identificētiem aspektiem. Diskusiju vadīs LTRK valdes priekšsēdētājs Jānis Endziņš.

LTRK ir uzņēmēju biedrība, kurā apvienojušies visu Latvijas reģionu un tautsaimniecības nozaru mikro, mazie, vidējie un lielie uzņēmumi. Kamerai ir apmēram 6000 biedru. LTRK ir Eiropas Tirdzniecības un rūpniecības kameru asociācijas un Starptautiskās Tirdzniecības palātas biedre.

Foto: Publicitātes foto

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
BauskasDzive.lv komanda.