Abonē e-avīzi "Bauskas Dzīve"!
Abonēt

Reklāma

Noslēdzies Bauskas novada atklātais čempionāts basketbolā

Noslēdzies Bauskas novada atklātais čempionāts basketbolā. Turnīrs bija gana interesants ar aizraujošām spēlēm, bet pašā pēdējā cīņā par zeltu trūka intrigas – spēle noslēdzās ar rezultātu 100:52.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.
Pirmās vietas ieguvēji «Progress/Iecava». Foto: no albuma.

Bauskas novada Bērnu un jaunatnes sporta skolas hallē 26. martā notika pusfināla mači. Ļoti sīvā mačā «Progress/Iecava» ar 88:81 pārspēja «Codi», pēc tam «Ceraukste» ar 79:100 piekāpās «BJSS» vienībai. Tā liecina mājaslapas sportsbauska.lv informācija.

BJSS vienība. Foto: no albuma.

Cīņa par medaļām notika jau nākamajā dienā, 27. martā. Pēc sīvās cīņas ar iecavniekiem «Codei» otrajā dienā trūka spēka, rezultātā zaudējums «Ceraukstei» ar 73:81. Savukārt cīņā par zelta godalgām trūka intrigas – iecavnieki, kuru vadībā bija «Ramirent» Latvijas Nacionālās basketbola līgās spēlētāji, «pārbrauca pāri» «BJSS» vienībai, kur pamatā bija Latvijas Reģionālās basketbola līgas jaunieši, ar rezultātu 100:52. Interesanti, ka regulārajā turnīrā «BJSS» bija vienīgā vienība, kas pārspēja Iecavas komandu.

Ceraukstes basketbolisti.

Par turnīra vērtīgāko spēlētāju atzina Reini Solzemnieku, savukārt rezultatīvākais spēlētājs bija Jānis Klāviņš no «Vecumnieku» komandas.

Par turnīra vērtīgāko spēlētāju tika atzīts Reinis Solzemnieks. Foto: no albuma.

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
BauskasDzive.lv komanda.