Abonē e-avīzi "Bauskas Dzīve"!
Abonēt

Reklāma

Bauskā policijas reidos pārbaudīti desmitiem auto, konstatēti vairāki pārkāpumi

Līdz 22.septembrim Eiropas Savienības dalībvalstīs, tostarp Latvijā, norisinājās Eiropas ceļu policijas tīkla “Roadpol” organizētā ikgadējā akcija “Roadpol Drošības dienas”.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Valsts policijas pārstāve Rūta Strautniece norādīja, ka policisti akcijas laikā visā valsts teritorijā papildu ikdienas satiksmes uzraudzībai pastiprināti pievērsa uzmanību, vai autovadītāji ievēro ceļu satiksmes noteikumus, piemēram, tika uzraudzīta atļautā braukšanas ātruma ievērošana, vai autovadītāji nevada transportlīdzekli būdami alkohola vai citu apreibinošo vielu iespaidā, kā arī tika pievērsta pastiprināta uzmanība mazāka aizsargātajiem satiksmes dalībniekiem un pareizai pasažieru pārvadāšanai.

Divas dienas, 20. un 22. septembrī, Bauskā tika veikti satiksmes uzraudzības reidi vairākās pilsētas ielās. R. Strautniece informēja, ka reida laikā 20. septembrī Rīgas ielā tika pārbaudīti 17 transportlīdzekļi, trīs vadītāji tika pieķerti, nelietojot drošības jostas. Savukārt 22. septembrī Pilskalna ielā apturēti 11 transportlīdzekļi, bet pārkāpumi netika konstatēti.

    Papildus svētdien, 22. septembrī, Bauskas novada Valles pagastā tika veikts vēl viens satiksmes uzraudzības reids, kur pārbaudīti astoņi transportlīdzekļi. Tika konstatēti trīs pārkāpumi – viens par drošības jostas nelietošanu un divi par ātruma pārsniegšanu.

    Līdzīgi raksti

    Reklāma

    Atbildēt

    Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

    Komentāri (3)

    1. Kā tad, par drošību?…meklēja vai suns būtu piesprādzēts((((((vairāk sodi, jo labāk.

    2. To varēja redzēt uz A7, kur ceļa remonta dēļ gandrīz vai jālec zem smagajām mašīnām, lai tiktu pāri ceļam.
      Ne drošība, bet tukšās kases papildināšana.

    3. Kāda drošība tikai kādam drošo siksnu pārbaudīt, suņu būrī! Vai tiešām nevar uz Zaļās ielas pie auto ostas vismaz ar kaļki vai krītu apzīmet gājeju ja jau tik grūti ietves malā uzstādīt ceļa zīmi! Cilvēki aiz ieraduma iet pāri ielai, skatoties no malas ir diezgan neomulīgi! Un neviens to zīmi 30km stundā neievēro!

    Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

    Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

    Ar cieņu,
    BauskasDzive.lv komanda.