Abonē e-avīzi "Bauskas Dzīve"!
Abonēt

Reklāma

Skaistkalnē pasts darbu sāks agrāk

Sākot ar ceturtdienu, 3.februāri, darbu atjauno Bauskas novada Skaistkalnes pasta nodaļa, vienlaikus izmēģinot iespējamās darbalaika izmaiņas, portālu informēja “Latvijas pasta” pārstāve Vineta Kļaviņa.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.
Foto: no arhīva.

Viņa norādīja, ka turpmāk no 4.februāra līdz 31.martam Skaistkalnes pasta nodaļa strādās pirmdienās, otrdienās, trešdienās un piektdienās no plkst.7 līdz 13 un ceturtdienās no plkst.7 līdz 16. Tādējādi tradicionālo darba laiku strādājošajiem klientiem pakalpojumu ērta saņemšana tiek nodrošināta pirms darba dienas sākuma. Pamatojoties uz pārbaudes laikā iegūtajiem rezultātiem, tiks pieņemts lēmums, vai Skaistkalnes pasta nodaļas darbalaiks šādā veidā jāmaina pastāvīgi.

V. Kļaviņa atgādināja, ka no pērnā gada 29.oktobra tehnisku iemeslu dēļ uz laiku tika mainīts Skaistkalnes pasta nodaļas darba laiks un sūtījumu saņemšanas sistēma. No 3.februāra Skaistkalnes pasta nodaļa atsāk darbu ierastajā režīmā – šajā dienā pasta nodaļa strādās no plkst.10 līdz 16. Skaistkalnes iedzīvotājiem, saņemot aicinājumu par reģistrēta sūtījuma izņemšanu, vairs nebūs iepriekš jāpiesaka tā saņemšana Skaistkalnes pasta nodaļā – sūtījumus turpmāk varēs saņemt bez iepriekšējas pieteikšanas.

Jebkuru jautājumu gadījumā par pasta pakalpojumu saņemšanu V. Kļaviņa aicina sazināties ar Latvijas Pasta Klientu centru: 67008001, 27008001, info@pasts.lv.

Latvijas Pasts pēdējos gados aktīvi īsteno klientu ērtību un vides uzlabošanas projektus dažādās pasta nodaļās visā Latvijā.

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
BauskasDzive.lv komanda.