Abonē e-avīzi "Bauskas Dzīve"!
Abonēt

Reklāma

Ceraukstē atklāj veikalu “Elvi”

Ceraukstē, Skolas ielā 41, durvis atkal vēris veikals. No 30. septembra pircējus gaida «Elvi» tirgotava.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Veikala vadītāja Amanda Undzena «Bauskas Dzīvei» pastāstīja, ka šajās telpās pirms tam arī bijis «Elvi» veikals, taču aptuveni divus mēnešus tas bija slēgts. «Gribam veikalam dot otro elpu. Esam izveidojuši uzņēmumu «Amati», un esam franšīzes ņēmēji no veikalu tīkla «Elvi». To izvēlējāmies, jo daļa ģimenes jau darbojas šajā tīklā,» atklāj A. Undzena.

Mazā veikalā ļoti svarīga ir preču sortimenta izvēle. Veikala vadītāja skaidro, ka noteiktam preču klāstam obligāti jābūt katra «Elvi» veikala plauktos, bet pārējais gan esot brīva izvēle. «Esam jauns uzņēmums. Būsim atvērti un komunikabli un uzzināsim, kas klientus interesē, ko viņi pie mums vēlas iegādāties,» teic A. Undzena.

Foto: Ivars Bogdanovs

Tirdzniecības zāles 70 kvadrātmetros pircējiem pašlaik tiek piedāvāts aptuveni pusotrs tūkstotis preču nosaukumu. Sortimentā ir gan pārtika no maizes līdz pat gatavajiem ēdieniem, gan dažādas saimniecības preces, kā arī barība lolojumdzīvniekiem. Atklāšanas laikā pirktākās preces bija cepumi, čipsi un atspirdzinošie dzērieni, kurus galvenokārt izvēlējās vietējie jaunieši. Pircēji saņēma pārsteiguma dāvanu un atlaižu karti.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Pirms atklāšanas atsvaidzināts veikala telpu krāsojums, ieviesta jauna sistēma un kase. Pircējiem būs pieejamas atlaižu kartes. Savukārt senioriem sagādāts īpašs jaunums – katru dienu no pulksten 9 līdz 11 būs atlaide pirkumam 10% apmērā. Veikala telpās izvietots arī taromāts depozīta taras nodošanai.

Foto: Ivars Bogdanovs

Sākumposmā veikalā visus ikdienas pienākumus veikala īpašnieki veiks pašu spēkiem. Amandai talkā nāks mamma Jeļena Peņkovska un līgavainis Matīss Mollis. Veikalam ir garš darba laiks no pulksten 8 līdz pat 22, taču Amanda uzsver, ka viņiem, kas līdz šim darbojušies citās nozarēs, ir svarīgi pašiem komunicēt ar pircējiem. «Tas rieksts jāizkož līdz pamatam,» tā Amanda. Pēc tam, kad viena veikala darba nianses būs izprastas, iecerēts neapstāties. «Viens veikals ir labi, bet divi, trīs – tas ir vēl labāk,» smej veikala vadītāja.

Viena no pirmajām pircējām, ceraukstiete Tamāra Leitere, atzina, ka ir patīkami, ka ciemā veikals atgriezies. Kaut arī ikdienā ģimenes locekļi, kas strādā Bauskā, var sagādāt visus pirkumus, tomēr – ja nu kaut kas aizmirsies, to tagad atkal var nopirkt vietējā veikaliņā. 

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Komentāri (2)

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
BauskasDzive.lv komanda.